signcast logo black 2

SOLID Infodisplay
för morgondagens fastigheter

SOLID, vår digitala infodisplay, är skapad för att ge fastigheter en modern touch och förbättra kommunikationen med boende och besökare. Med dess eleganta design och anpassningsbara funktioner är SOLID mer än bara en digital infodsiplay det är en möjlighet att skapa intryck och ge besökare en positiv upplevelse.

Vår digitala infodisplay SOLID är utformad för att smälta in i trapphusmiljön samtidigt som den sticker ut med sitt estetiska tilltalande. Ni har möjlighet att välja bland flera olika färgval kan SOLID anpassas efter varje fastighets unika behov.

SOLID är intuitiv och enkel att använda. Oavsett om det är viktiga information ni vill kommunicera, kommande evenemang eller annan info, kan ni snabbt uppdatera innehållet via vår användarvänliga plattform Castit.

Energieffektiviteten och miljöhänsynen ligger till grund för dess tillverkning gör SOLID till en smartare och grönare investering för framtiden.

Signcast-solid

SOLID finns i flera eleganta färger

Vi förstår att varje fastighet är unik, och därför är SOLID fullt anpassningsbar. Ni har möjlighet att välja layout och färg på casing för att säkerställa att er digitala trapphustavla harmoniserar med fastighetens interiör.

signcast-solid-i-olika-storlekar

Fördelar med Signcast SOLID

Fördelarna med Signcast SOLID är många, nedan kan se några;

skalbar-ikon

Skalbar

Integrerbar-ikon

Integrerbar

användarvänlig-ikon

Användarvänlig

icon-cloud

Molnbaserad

icon-security

Driftsäker

Signcast SOLID
Infodisplay

 Informationsdelning till hyresgäster och besökare är en stor utmaning för fastighetsägare och BRF:er . Att säkerställa att alla boende och besökare har tillgång till relevant och aktuell information är avgörande för att skapa en engagerande och trivsam boendemiljö.

Traditionella metoder för informationsdelning, som anslagstavlor och papperslappar, kan vara opraktiskt och ineffektivt. De kräver ständig manuell uppdatering och kan lätt bli inaktuell, vilket resulterar i att viktig information riskerar att gå obemärkt förbi hyresgäster och besökare.

SOLID infodisplay är en innovativ produkt som förenklar informationsflödet  och engager alla boende.  Informationen på skärmarna kan enkelt uppdateras och anpassas efter olika behov, vilket säkerställer att alla får tillgång till aktuell information i realtid.

Solid-cover-parts
Boki-i-mobil

BOKI

BOKI, vårt innovativa bokningssystem, är utformat för en smidigare och mer effektiv hantering av till exempel tvättstuga, föreningslokal och övernattningslägenhet. Med BOKI kan hyresgäster enkelt boka på webben via mobil och dator.

Med ett tydligt gränssnitt och enkla bokningsprocesser blir det lättare för hyresgästerna att planera och organisera sina bokningar. Dessutom ger BOKI fastighetsägare och förvaltare en överblick och kontroll över användningen av fastighetens lokaler. Med BOKI tar vi ett steg närmare framtidens digitala bokningssystem, där tillgänglighet och effektivitet är en nyckelfaktor.

Signcast integrationer

Digitalt ekosystem

Utforska kraften i samarbetet och upplev Castits öppenhet för Integration.

Med möjligheten att integrera med flera externa system kan du skapa en automatiserad och ständigt uppdaterad innehåll på era digitala skärmar, helt utan manuellt arbete.

Utforska och läs mer om våra integrationer genom att trycka på knappen nedan.

Fler produkter

Signcast erbjuder en omfattande portfölj av innovativa produkter som är skräddarsydda för fastighetsbranschen.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!