signcast logo black 2
signcast logo

Signcast är resultatet av en stark övertygelse om att effektiv kommunikation är nyckeln till att skapa meningsfulla samhällen och förena människor. Vår resa började med en vision som sträcker sig bortom traditionell kommunikation. Med en passion för att göra viktig information tillgänglig och en tro på att stärka gemenskaper är vi här för att förändra spelreglerna i branschen.

din-kommunikation-var-passion-signcast

Din Kommunikation, Vår Passion

Vår tagline, Din Kommunikation, Vår Passion är en uttrycksfull beskrivning av Signcast och våra grundläggande värden. Historien bakom Signcast´s tagline grundar sig i vårt engagemang för att hjälpa våra kunder att förenkla och förstärka sin kommunikation.

 

Din Kommunikation, Vår Passion reflekterar vår vilja att göra er kommunikation, oavsett om det är med hyresgäster, besökare, eller kunder, så kraftfull och effektivt som möjligt. Vi är passionerade av att skapa användarvänliga och innovativa lösningar som gör det enkelt för kunden att nå ut med sitt budskap på ett effektivt och smidigt sätt.

Vår vision​

Att vara marknadsledande inom digital kommunikation och föra samman människor genom teknik.

Våra kärnvärden

Förändring

Vi är övertygade om att teknik kan omvandla sättet människor kommunicerar och samverkar

Användarvänlighet

Vårt fokus är att skapa användarvänliga och skalbara lösningar 

Innovation

Vi är nytänkande och skapar innovativa lösningar som tillgodoser behoven hos våra kunder

Varumärkeslöfte

Signcast åtar sig att skapa meningsfulla och enkla lösningar som gör skillnad. Vårt löfte är att föra människor samman genom teknik, ge kraft till information och skapa starka samhällen. Vi garanterar att våra produkter och tjänster alltid kommer att vara användarvänliga, innovativa och anpassade efter era behov.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!