Signcast logo

Börja kommunicera digitalt

Signcast är ett svenskt företag med fokus på innovativa lösningar inom digital skyltning. Inom företaget finns det en lång och professionell erfarenhet av visuell kommunikation vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning som är anpassad efter era specifika önskemål. Våra lösningar kan integreras med befintliga system och en mängd API vilket gör det digitala informationsflödet på skärmen personligt och intressant. Signcast har kunder inom restaurang, fastighet, mäklare och butik. Våra kunder uppskattar oss för vår förmåga att anpassa lösningen efter just deras behov och verksamhet.

Vision

Vi ska göra hållbar digital
kommunikation möjlig

Mission

Vi skapar nya innovativa IT-lösningar
och lever upp till vårt löfte –
Börja kommunicera digitalt.

Affärsidé

Få fram skräddarsydda informations-
lösningar för digital skyltning

Kärnvärden

Det är våra värderingar som styr oss i vårt dagliga arbete.

Effektiva

Vi kommer aldrig att erbjuda lösningar som inte motsvarar era behov och krav. Det är ytterst viktigt för oss att du som kund är delaktig i hela implementeringsprocessen, samtidigt som vi visar vägen framåt.

Innovativa

Vår fokus ligger på innovation, varför vi uppmuntrar våra medarbetare att alltid sätta sina idéer i verket. Detta för att få fram nya produkter och lösningar som kan stärka vårt varumärke och position på marknaden.

Kompetenta

I SignCast sätter vi stort värde på erfarenhet och kompetens. Det är viktigt för oss att alltid sträva efter personlig utveckling. Genom att dela med oss av våra kunskaper till våra kollegor och kunder kan vi växa fortare.

Jobba hos oss på Signcast

Vill du vara med och bidra med fler innovativa IT-lösningar? Att bli en av vårt team innebär att jobba med ett gäng passionerade, resultatinriktade och affärsdrivna kollegor. Vi växer och söker för tillfället Account Manager och utvecklare. Skicka ditt CV och personligt brev till oss och berätta vad du kan bidra till vårt team.

karriar@signcast.nu