signcast logo black 2

Digitala skärmar för dagligvaruhandeln

Signcast erbjuder innovativa lösningar för dagligvaruhandeln som förbättrar kommunikationen och ökar merförsäljningen.

Skapa en engagerande butiksmiljö med digital skyltning

Butiker inom dagligvaruhandeln möter en mängd olika utmaningar. Att locka kunder till butiken, öka försäljningen av specifika produkter, förbättra kundupplevelsen och effektivisera verksamheten är några av de utmaningarna som butikerna dagligen stöter på. Med digital skyltning kan dessa utmaningar mötas på flera sätt. Butikerna kan skapa attraktiva och engagerande budskap som drar till sig kundernas uppmärksamhet. Digital skyltning kan också användas för att visa riktade kampanjer som främjar specifika produkter eller erbjudanden och därigenom öka försäljningen. Dessutom kan digital skyltning ge kunder relevant information om produkter och evenemang i butiken, vilket skapar en mer givande och personlig shoppingupplevelse.

dagligvaruhandel-kvinna
butiksskarmar-overlay
digital-skyltning-dagligvaruhandel

Effektivare kommunikation & ökad försäljning

Vi på Signcast erbjuder flera lösningar för att tillgodose alla behov i butiken. vi skräddarsy en strategi som passar just era behov och hjälper er att maximera synligheten och lönsamheten. Genom LED-lösningar vid butikens entré kan ni skapa slagkraftiga budskap som fångar kundernas uppmärksamhet och lockar in dem i butiken.

Med digitala infodisplayer kan butiken effektivisera kommunikationen för olika avdelningar på ett smidigt sätt. Genom att placera displayer vid strategiska platser, såsom i charken, frukt/grönt-avdelningen och i bageriet, kan butiken leverera relevant information och öka merförsäljningen på utvalda varor.

Genom att placera digitala skärmar vid kassalinjen kan butiken informera om lojalitetsprogram, erbjudanden eller evenemang som kan locka kunderna att återvända till butiken i framtiden. 

Castit CMS - Mjukvara

Castit är utvecklad med visionen av att erbjuda en mångsidig och intuitiv mjukvara som möter behoven inom olika branscher. Flexibiliteten i Castit gör den till en perfekt lösning oavsett om ert företag är verksamt inom retail-, fastighet- eller restaurangbranschen. 

Genom smarta funktioner och tydlig design ger Castit användaren en mycket lättanvänd mjukvara som inte kräver några tekniska förkunskaper. Castit är molnbaserad, vilket ger er full kontroll över alla era displayer oavsett vart ni befinner er.

castit-mjukvara-digital-signage

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!