signcast logo black 2

Hållbarhet​

Hållbarhet är ett kärnvärde som genomsyrar vårt företag. För oss på Signcast handlar hållbarhet om att ta ansvar och ett åtagande att fatta strategiska beslut som gynnar både människor och miljön.

Ecovadis digital signage

Ecovadis

I vårt arbete strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan och samtidigt främja socialt ansvarstagande. Genom att noggrant välja leverantörer som delar våra värderingar och uppfyller en hög hållbarhetsstandard, säkerställer vi att varje led i produktionskedjan är i linje med våra egna hållbarhetsmål.

För att säkerställa att våra skärmleverantörer håller en hög standard gör vi en utvärdering utifrån EcoVadis, en global aktör inom hållbarhetsbetyg för företag. Deras metodik grundar sig på internationella hållbarhetsstandarder som Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000, vilket ger oss en tydlig och pålitlig ram för att bedöma och förbättra vårt hållbarhetsarbete.

Det är med stolthet vi delar att vår leverantör, LG, har erhållit det prestigefyllda EcoVadis Guld-certifikatet. Denna utmärkelse bekräftar deras engagemang och hållbarhetsfokus vilket är ytterligare en bekräftelse på vår gemensamma vilja att göra en positiv inverkan på både miljön och samhället. Vi är stolta över att samarbeta med partners som delar vår vision och ambition för en hållbar framtid.

Vårt mål är att erbjuda digitala kommunikationslösningar som inte bara är effektiv i sin funktionalitet utan också är positiv för vår planet och de samhällen vi verkar i.

Signcast Hållbarhet

Energieffektiva lösningar

Genom att integrera funktioner som främjar miljön strävar vi efter att göra våra digitala skärmar mer energieffektiva och miljövänliga.

En funktion som vi har utvecklat är schemaläggning för av-och påtider. I mjukvaran Castit kan användaren enkelt ställa in när en eller fler skärmar ska stängas av och sättas på under dygnet. Genom att stänga av skärmen när de inte behövs minskar vi energiförbrukningen och bidrar till att spara på elförbrukning.

Genom att kontinuerligt utveckla innovativa funktioner strävar vi efter att bidra till en mer hållbar morgondag.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!