Bringing brands to life

Digital skyltning

Digital skyltning

Digital skyltning eller digital signage är en form av kommunikationskanal som används för informationsspridning, marknadsföring och underhållning. Intresset för digitala skyltar växer i popularitet och kan användas i princip alla branscher så som butiker, restauranger, fastigheter, mäklarfirmor, mässor, entreer, arenor, köpcentrum och gym.

Idag ses digital skyltning som det mest proffsiga och effektiva kommunaktionsverktyget på marknaden. Genom att lägga ut bilder, filmer, och annan material på skärmen kan man nå till en bred målgrupp och hålla dessa uppdaterade i realtid. Innehållet på skärmen styrs via vårt webbgränssnitt, CastIt, som är jätte användarvänligt samt har flera bra funktioner som gör det enkelt för er att byta budskap.

SignCast erbjuder ett brett sortiment av digitala skärmar i olika storlekar i samarbete med våra partners LG och SAMSUNG som är marknadsledande i denna bransch.

Varför digital skyltning

Digital skyltning eller Digital signage börjar bli den självklara kommunikationskanalen i nästan alla branscher. Detta är inget konstigt med tanke på alla fördelar som tekniken erbjuder. Ett av digital skyltnings största fördelar är möjligheten att få ut nya budskap enkelt, direkt och kostnadseffektivt. Vidare fungerar digital skyltning som en säljkanal eller kundservice när era medarbetare är upptagna.

Vad som visas på skärmarna bestämmer ni själva utifrån era behov och önskemål, möjlighet finns till uppkoppling mot era interna system, sociala medier, nyhetssajter och väder för att nämna några. Det finns idag möjlighet att generera pengar i form av försäljning av annonser på era skärmar, detta lämpar sig speciellt för platser som shoppingcenter eller skyltfönster.

Varför digital skyltning
Castit mjukvara för digital skyltning av signcast

CastIt – Hantera ditt innehåll

För att ni som kund ska kunna uppdatera innehållet i skärmen på ett enkelt sätt har vi på Signcast tagit fram mjukvaran CastIt. CastIt är en molnbaserad mjukvara där du som kund har tillgång till den via dator, surfplatta eller mobil, det enda som behövs är internetuppkoppling. Då CastIt är webbaserad krävs således inte nedladdning av programvara på något vis. Med CastIt kan ni styra innehållet på skärmen samt skapa professionellt innehåll på ett väldigt enkelt sätt.

Tillgång till färdiga mallar, automatisk schemaläggning, drag & drop funktion, spellistor och fria mallar är några av funktionerna som CastIt erbjuder. Självklart får du som kund utbildning i mjukvaran. Vill du se hur enkelt det är att arbeta i CastIt? Skapa ett demo konto redan idag utan kostnad.

Används dagligen av

Mjukvaran Castit möjliggör för våra butiker och verkstäder att enkelt uppdatera sina skärmar med lokal kommunikation blandat med en central slinga från huvudkontoret. 

Marknadschef Autoexperten

“Signcast erbjöd ett smidig och kostnadseffektiv lösning och de var
väldigt tillmötesgående för att få lösningen på plats snabbt
Vi rekommenderar gärna Signcast till andra företag”

Nordic Camping & Resort

“Bra och professionella med vettig prisstruktur och bra programvara”

Klinikutrustning Sverige

Användningsområden
för digital skyltning

Låt era budskap samt erbjudanden nå kunden i tid. Digital skyltning kan appliceras i alla branscher, till höger finns ett urval på några branscher där vi ger tips om hur digital skyltning kan användas i ditt företag.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om de olika användningsområdena eller för att hitta fler användningsområden.

Användningsområden digital skyltning
Signcast digital skyltning

Börja kommunicera digitalt via SignCast

SignCast är ett svenskt företag med fokus på innovativa lösningar inom digital skyltning. Inom företaget finns det en lång och professionell erfarenhet av visuell kommunikation vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning som är anpassad efter era specifika önskemål. Våra lösningar kan integreras med befintliga system och en mängd API vilket gör det digitala informationsflödet på skärmen personligt och intressant. SignCast har kunder inom restaurang, fastighet, mäklare och butik. Våra kunder uppskattar oss för vår förmåga att anpassa lösningen efter just deras behov och verksamhet.

Användningsområden digital skyltning

Service och kvalité i världsklass

Att erbjuda högkvalitativa produkter och ha en hög kundnöjdhet är en viktig del i vårt arbete. Därför har vi fått jätte fina omdömen på den oberoende sidan Trustpilot. Klicka på bilden för att läsa omdömen från våra kunder.

Kontakta oss idag!