signcast logo black 2

Castit - CMS

Med en tydlig vision om att erbjuda en användarvänlig och skalbar mjukvara, har Castit utformats för att förenkla och möta kraven inom olika branscher, där behovet av flexibilitet och effektivitet är avgörande.

Castit används idag av några av Sveriges största bolag

Enkelt, Användarvänligt & Skalbart

Castit är utvecklad med visionen av att erbjuda en mångsidig och intuitiv mjukvara som möter behoven inom olika branscher. Flexibiliteten i Castit gör den till en perfekt lösning oavsett om ert företag är verksamt inom retail-, fastighet- eller restaurangbranschen. 

Genom smarta funktioner och tydlig design ger Castit användaren en mycket lättanvänd mjukvara som inte kräver några tekniska förkunskaper. Castit är molnbaserad, vilket ger er full kontroll över alla era displayer oavsett vart ni befinner er. 

 

castit-mjukvara-digital-signage
castit-care-bild

Castit CARE

Med Castit CARE sätter vi fjärrkontrollen direkt i användarens händer. Castit CARE är en funktion som ger användaren total kontroll, en kraftfulla verktygslåda får användaren möjlighet att finjustera skärminställningarna oavsett var man befinner sig. Stäng av eller justera ljudnivån för att anpassa skärmen efter miljön. Ändra ljusstyrkan för att optimera visningen efter förhållandena. Få en ögonblicksbild av skärmen med en screenshot och schemalägg enkelt av- och påtider för att spara energi när det behövs. Det är som att stå framför skärmen med en virtuell fjärrkontroll.

Med CASTIT CARE strävar vi efter att ge er verktygen för att forma er digitala miljö precis som ni vill ha det. Enkelt, smidigt och anpassat efter era behov – det är vad Castit CARE handlar om.

design-studio-template

Mallar

Med funktionen Mallar kan ni smidigt designa era kampanjer och erbjudanden direkt i Castit. Ni kan placera olika lager med bilder, text och figurer samt justera typsnitt och färger i enlighet med er grafiska profil. När ni är nöjda trycker ni bara på Spara, och en bild skapas i mediebiblioteket som ni sedan kan schemalägga. Det kan bli enklare!

Vi erbjuder färdiga mallar som passar till de flesta branscher, och nya mallar skapas kontinuerligt.

Lokala & centrala budskap

I många företag utgör den stora utmaningen frågan om vem som ska publicera vad. Med Castit har ni möjlighet att fördela ansvaret på både lokal och central nivå.

I Castit kan ni gruppera era skärmar i olika kategorier och sedan tilldela dem till olika användare. Detta ger er möjlighet att publicera content till en eller flera skärmar.

castit-content
castit-campaign

Kampanjer​​

Med Castit är skapandet av kampanjer mycket smidigt. Materialet laddas enkelt upp till en kampanj och med bara några klick publicerar ni kampanjen till en eller fler skärmar. 

Det är enkelt att göra ändringar i en kampanj genom att lägga till, ta bort eller redigera innehåll, vilket automatiskt uppdaterar samtliga skärmar där kampanjen är publicerad. Genom att dela kampanjen med kollegor får fler personer en överblick av det som visas.

Schemaläggning​

Castit ger er möjlighet att planera och förbereda budskap långt före publiceringen genom schemaläggning. Genom att använda schemaläggning kan ni bestämma när ett objekt ska visas eller tas bort från en eller flera av era skärmar.

Med Schemaläggning kan ni utföra följande åtgärder:

  • Ange varaktighet för ett objekt
  • Ställ in start- och slutdatum för ett objekt
  • Definiera specifika veckodagar och tider då objektet ska visas
  • Specificera väderrelaterade funktioner (exempelvis när det snöar och när temperaturen är under noll)
castit-schemalaggning
castit-mjukvara-overvakning

Övervakning

En av funktionerna i Castit är systemövervakning, vilken har till uppgift att övervaka skärmarnas internetanslutning.

Om en skärm tappar internetanslutningen kommer utvalda personer att få ett mail med instruktioner på åtgärder för att återuppta internetanslutningen. Trots att internetanslutningen är nere kommer innehållet på skärmen fortfarande att visas som vanligt. Nya uppdateringar läggs till så snart internetanslutningen återupptas.

Signcast integrationer

Digitalt ekosystem

Upplev Castits öppenhet för Integrationer

Med marknadsledande partners inom flera olika branscher kan vi erbjuda  kraftfulla integrationer som passar varje branschs unika behov.

Läs mer om våra integrationer genom att trycka på knappen nedan.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vill du veta mer om Castit?

Vänligen lämna dina kontaktuppgifter så ordnar vi gärna en kostnadsfri demonstration av Castit