signcast logo black 2

BOKI

BOKI, vårt innovativa bokningssystem, är utformat för en smidigare och mer effektiv hantering av till exempel tvättstuga, föreningslokal och övernattningslägenhet. Med BOKI kan hyresgäster enkelt boka på webben via mobil och dator.

Med ett tydligt gränssnitt och enkla bokningsprocesser blir det lättare för hyresgästerna att planera och organisera sina bokningar. Dessutom ger BOKI fastighetsägare och förvaltare en överblick och kontroll över användningen av fastighetens lokaler. Med BOKI tar vi ett steg närmare framtidens digitala bokningssystem, där tillgänglighet och effektivitet är en nyckelfaktor.

Boki-i-mobil
Boki tvättstugebokning

Boka tvättstuga med BOKI

Förbättra tvättstugehanteringen i ditt flerbostadshus med BOKI, vår smidiga bokningsplattform. Ge hyresgästerna möjligheten att enkelt och bekvämt boka tvättstugan med användarvänliga funktioner som påminnelser och automatisk avbokning vid utebliven närvaro. Med BOKI skapar vi en trivsam och organiserad miljö för alla boende. Ta kontroll över tvättstugebokningen och skapa en sömlös upplevelse för ditt fastighetsbestånd.

Lås upp
med mobilen

Behöver hyresgästerna låsa upp dörrar till en tvättstuga, lokal, kontor eller gym i samband med en bokning? BOKI erbjuder en enkel och säker access med digitala nycklar direkt i mobilen.

BOKI är integrerad med några av marknadens främsta leverantörer av passersystem.

BOKI integrationer

Fler produkter

Signcast erbjuder en omfattande portfölj av innovativa produkter som är skräddarsydda för fastighetsbranschen.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!