signcast logo black 2

Nordsjö Idé & Design

I takt med att antalet butiker hos Nordsjö Idé & Design ökar från år till år, är behovet av en användarvänlig och driftsäker mjukvara en viktig del för att lyckas med digital skyltning.  Nordsjö Ide och Design måste möta kraven som ställs på kommunikationen från central nivå men också ta hänsyn till franschaitagarnas unika behov. 

Det digitala arbetssättet har förenklat deras kommunikationsstrategi till och i butikerna. Marknadsavdelningen och de lokala butikerna samverkar för att skapa butiksskyltning som engagerar kunder och ökar lönsamheten i verksamheten.

Nordsjö - signcast - retail

Eftersökte en användarvänlig mjukvara

Efter att ha utvärderat olika molnbaserade CMS-system valde Nordsjö Idé & Design Signcast som sin digitala skyltningspartner. Genom vår molnbaserade mjukvara Castit kan de enkelt hantera både centrala och lokala budskap samt integrera annonser från sina leverantörer. Dessutom har de möjlighet att snabbt och enkelt publicera meddelanden på sina skärmar.

Vi erbjuder även en kösystemslösning som butikerna kan hantera direkt från sina kassadatorer. Könumren visas på skärmarna och en ljudsignal uppmärksammar kunden när det är deras tur. Denna lösning gör att butikerna slipper investera i separata kösystem till onödigt höga kostnader.

nordsjo-ide-o-design-logo

Nordsjö har en historia som sträcker sig tillbaka till 1903, då företaget grundades under namnet Nordström och Sjögren. Genom åren har en mängd svenska hem och byggnader målats med vår färg, från vackra gamla trähus i skärgården till moderna radhus, villor, skolor och arbetsplatser. Våra färger har använts för att förnya kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak och mycket mer. År 2005 lanserades butikskonceptet Nordsjö Idé & Design, som idag finns representerat på flera orter runt om i Sverige.

Fler kundcase

Upptäck framgångsrika partnerskap där Signcast har varit kraften bakom omvandlingen. Vår resa sträcker sig från idé till färdig lösning, vi skräddarsyr digitala lösningar som förstärker kundupplevelsen och ökar synligheten för företag i olika branscher, och vi ser fram emot att vara en del av din verksamhets framgångssaga.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!