signcast logo black 2

Nordrest restauranger

I en koncern med ca 190 restauranger är det viktigt att vara adaptiv och effektivisera resurskrävande processer.  Digital skyltning har därför blivit en viktig byggsten för Nordrest när de utvecklar sina restaurangkoncept. Att möta kunden med relevanta och meningsfulla budskap stärker inte bara kundupplevelsen utan ger också Nordrest ett kraftfullt verktyg som förenklar arbetet och ger dem full kontroll över kommunikation mot gästen.

 

Dagens lunch-menyer och erbjudanden är några exempel på innehåll som Nordrest restauranger framgångsrikt kommunicerar genom digital skyltning.

Nordrest-Signcast
digitala-menyskarmar-restaurang-signcast-waycup

Eftersökte en användarvänlig mjukvara

Efter en noggrann urvalsprocess där flera mjukvarualternativ utvärderades fick vi, Signcast, förtroendet att bli Nordrest´s partner och leverantör av Digital skyltning. En av anledningarna till samarbetet berodde på att vår mjukvara Castit uppfyllde Nordrest krav av flexibilitet, användarvänlighet och driftsäkerhet.

Att välja rätt mjukvarulösning är en mycket viktig del av digital skyltning. Det är hjärnan bakom hela lösningen och det gäller att utvecklaren har tänkt på flera viktiga aspekter som är avgörande för en funktionell och skalbar mjukvara.

Allan Kock, Etableringsansvarig

Dots-black

Signcast har varit en värdefull partner för Nordrest. Vårt samarbete har resulterat i bättre och snabbare kommunikation med gästen, vilket har ökat våra restaurangers lönsamhet. Att jobba med Castit är enkelt, vilket våra medarbetare uppskattar eftersom de flesta inte har några tekniska förkunskaper.

Vi uppskattar Signcast som bolag för deras snabba respons, tillgänglighet och vänliga bemötande. Vi känner oss trygga med att rekommendera Signcast till andra bolag som söker en pålitlig och effektiv partner inom digital skyltning. Med deras stöd har vi kunnat förbättra vår marknadsföring och skapa en bättre kundupplevelse på våra restauranger.

Dots-black
Allan-kock-nordrest
nordrest-logo

Nordrest är en restaurangkoncern med fokus på att servera en schysstare måltidsupplevelse. Företaget grundades 2014 av Thomas Dahlstedt, och med en stadig och lönsam tillväxt är det idag ett av Sveriges ledande restaurangföretag och omsatte ca 1,2 miljarder under år 2022.

Fler kundcase

Upptäck framgångsrika partnerskap där Signcast har varit kraften bakom omvandlingen. Vår resa sträcker sig från idé till färdig lösning, vi skräddarsyr digitala lösningar som förstärker kundupplevelsen och ökar synligheten för företag i olika branscher, och vi ser fram emot att vara en del av din verksamhets framgångssaga.

Kontakta oss

KONTAKTUPPGIFTER

Signcast AB (559086-9557)
Aniaraplatsen 4
191 47 Sollentuna

FÖRSÄLJNING

hello@signcast.se
08 – 121 593 15

SUPPORT

support@signcast.se
08 – 121 593 15
Öppettider: 08:00 – 17:00

Vad kan vi hjälpa er med?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!