Att digital signage idag används i det flesta branscher är ingen nyhet. Tekniken underlättar informationsspridningen bland anställda, kunder och besökare och därmed sparas båda tid och pengar. Google Analytics och Google ADS, är det kanaler ni arbetar med? Då vet ni hur viktigt det är att analysera dessa siffror och dela det bland era anställda för att öka förståelse för företags aktuella situation. Hur stor försäljning ni har, vilka kanaler genererar mest försäljning, vilka sökord klickas det mest på och från vilka städer kommer era kunder är några saker att hålla koll på.

En utmaning som de flesta organisationer har är hur informationen ovan, siffror och nyheter ska spridas bland anställda på ett snyggt, snabbt och billigt sätt. Information och siffror finns idag på väldigt många kanaler och affärssystem, så hur kan ni som bolag få ordning på allt?
Vi på Signcast tar fram lösningar utifrån era behov och kan sammanställa allt ni önskar på en kontorsskärm. Skärmen placeras i gemensamma platser som korridor, fikarummet, reception och restaurangen där era anställa rör sig. Google Ads, Google Analytics, Instagram, uppkoppling mot olika affärssystem, tågavgångar, Aftonbladet, interna nyheter, klocka och väder är några saker som ni kan visa på er kontorsskärm.

Ta kontakt med oss för att få en kostnadsfri offert på era behov. läs mer om hur  digital skyltning för kontor / företag används.