Digital skyltning för Restaurang & Café

Idag saknar många restauranger & caféer kontroll över sin menyer då många av dem använder sig av ljusboxar eller annat material med fasta maträtter och priser, vilket gör det oerhört dyrt om man nu ska byta delar av sitt utbud eller välja att ändra priset på vissa maträtter. Detta leder till att många restaurangägare väljer att inte uppdatera sin menyer lika ofta som man önskar då kostnaden för bytet är hög.

Att använda digitala menyskärmar inom restaurangbranschen ökar merförsäljningen markant då möjligheten finns för att pusha för enskilda erbjudanden. Det kan till exempel handla om extra tillbehör för att komplettera dagens lunch eller dagens erbjudande med en kaffe & bulle. Digitala menyskärmar kan även schemaläggas med automatisk publicering av er ordinarie meny efter att tiden för servering av dagens lunch har utgått.

Digitala menyskärmar ger dig som restaurangägare möjligheten att ha kontroll på läget. Att ändra era priser när råvaror börjar bli dyrare, lägga till nya maträtter i menyn när som helst, informera om dagens lunch samt kvällens tips under vissa tider av dygnet. Allt detta har ni möjlighet till med hjälp av digitala menyskärmar från Signcast. Nu kan ni fokusera på det som ni är bäst på och lämna allt annat till oss.

Kontakta oss idag!

15 + 7 =