Castit logo

Webbaserad, användarvänligt och kraftfullt

CastIt är ett webbaserat gränssnitt skapad av våra vassa utvecklare på Signcast. Vi lyssnar väldigt mycket på vad marknaden efterfrågar och utvecklar nya funktioner löpande. Digital skyltning är på väg att bli den självklara kommunikationskanalen i många branscher och därför vill vi att CastIt ska vara det självklara valet av mjukvara på den svenska marknaden.

CastIt är en molnbaserad mjukvara där du som kund har tillgång till den via dator, surfplatta eller mobil, det enda som behövs är internetuppkoppling. Då CastIt är webbaserad krävs således ingen nerladdning av programvara.

Här nedan kan ni läsa om några funktioner som CastIt erbjuder.

Castit mjukvara schemaläggning

Schemaläggning

CastIt tillåter er att arbeta med budskapen långt innan de ska publiceras genom att schemalägga budskapen. Med Hjälp av schemaläggning kan ni ange när ett budskap ska visas eller sluta visas på en eller fler av era skärmar. Med Schemaläggning kan ni göra följande:

 • Ange antal sekunder eller minuter som ett budskap ska visas.
 • Ange start samt slut datum för ett budskap.
 • Välj specifika dagar och tider som budskapet ska spelas igen.

Spellistor

Med Castit är det väldigt enkelt att bygga ihop din egen spellista av media. Ladda upp ditt material och dra in dina filer i en spellista med några få klick. Sedan kan du publicera och schemalägga din spellista till en eller flera skärmar på olika geografiska platser runt om i världen.

Du kan sedan enkelt lägga till, ta bort eller ändra i en spellista för att uppdatera alla platser som denna spellista är publicerat på. Dela med dig spellistan till dina kollegor så kan de också lägga till och få en överblick på vad som visas.

digital skyltning mjukvara
digital skyltning central lokal budskap

Bakgrundsmusik

Spela upp er favoritmusik i bakgrunden med hjälp av skärmens inbyggda högtalare. Använder ni musiktjänsten Music In Brands? Vi har stöd för tjänsten och kan spela upp er live stream medans era budskap rullar. Vill ni istället lyssna på er favorit radiokanal? Självklart kan ni göra detta.

Castit har i dagsläget stöd för;

 • Music In Brands
 • Rix FM, NRJ, Mix Megapol, Bandit Rock med fler
 • MP3 filer

Lokala & centrala budskap

Den stora utmaningen i de flesta företag är vem som ska publicera vad. Med CastIt kan ni fördela ansvaret på lokal och/eller centralnivå.

CastIt tillåter er att gruppera era skärmar geografiskt i viss stad eller genom olika avdelningar på ett företag. Detta gör att ni kan publicera budskapen till specifika skärmar i olika städer eller olika avdelningar i ert företag.

Castit mjukvara digital signage
digital skyltning api kopplingar

Automatiska uppkopplingar

För att hålla era skärmar uppdaterade kan ni kombinera er egen information med automatiska uppkopplingar mot olika API: er. Uppdateringarna sker automatiskt utan att ni behöver göra något och era skärmar kommer att vara ständigt uppdaterade med ny information och bilder.

CastIt kan integreras mot olika affärssystem, sociala medier, tidningar, börskurser, tåg och bussavgångar med mera.

Skulle ni vara intresserade av att koppla er skärm med ett API som vi saknar så kan vi självklart även lösa det. Hör av er till oss så kollar vi i så fall upp det.

CastIt hanterar många filformat

CastIt har stöd för flera olika filformat så att ni ska kunna arbeta och hantera budskapen på era skärmar på ett väldigt enkelt och professionellt sett.

CastIt stödjer bland annat:

 • Text / RSS flöden / XML flöden
 • Bildformaten JPG, PNG, GIF
 • Videoformaten MP4 & MOV
 • PDF, Excel, PowerPoint
 • HTML sidor
Castit mjukvara för digital skyltning
digital skyltning mjukvara

Design mallar

För att lättare komma igång med digital skyltning har vi tagit fram många olika designer mallar som ni kan redigera i och anpassa efter er grafiska profil. Med några få klick kan ni publicera ett budskap på era informationsskärmar med hjälp av mallar. Välj en mall, uppdatera text o bild och publicera, enklare än så kan det inte bli.

Vi har färdiga mallar som passar in i dessa flesta branscher. Nya mallar läggs upp löpande.

Watchdog

En av Castit’s många funktioner är systemövervakning, som har till uppgift att övervaka mediaspelarens internetuppkoppling.

Skulle en av era mediaspelare tappa internetuppkoppling får utvalda personer hos er ett mejl inom en kort tid med åtgärder om hur man kan få igång internetuppkopplingen igen. Innehållet på skärmen kommer att visas som vanligt även om internetuppkopplingen är nere, men nya uppdateringar läggs till när internetuppkopplingen är uppe och rullar igen.

digital skyltning mjukvara
Användningsområden digital skyltning

Service och kvalité i världsklass

Att erbjuda högkvalitativa produkter och ha en hög kundnöjdhet är en viktig del i vårt arbete. Därför har vi fått jätte fina omdömen på den oberoende sidan Trustpilot. Klicka på bilden för att läsa omdömen från våra kunder.

Kontakta oss idag!


Digitala trapphustavlor
Phils Burger
Autoexperten
Fastpartner logo
Klövern logo