Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor har till uppgift att underlätta informationsflödet till besökare samt hyresgäster på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan ni nå ut med nyheter och uppdateringar i realtid. Detta leder till minskade förvaltningskostnader i ert bolag eller bostadsrättsförening.

Nu behöver ni inte längre designa och skriva ut nya skyltar varje gång en hyresgäst flyttar in eller ut ifrån era lokaler eller kontor. Digitala trapphustavlor är en produkt som är mycket kostnadseffektiv och ni sparar både tid och pengar genom att börja kommunicera digitalt.

Med hjälp av vår mjukvara CastIt kommer ni kunna på ett enkelt och mycket snabbt sätt uppdatera informationen på era skärmar. Med några få klick kan ni lägga till samt ta bort hyresgäster.

Innehållet på skärmarna kan schemaläggas i förväg och kan publiceras automatiskt i samband med att nya hyresgäster flyttar in eller ut.

Som hyresvärd har ni också möjlighet att informera hyresgästerna om en mängd olika uppdateringar som sker i realtid vilket gör att alla tar del av viktiga nyheter direkt. Till exempel om ni har planerat in test av brandlarm en specifik dag eller om ni har planerat renoveringar på delar av byggnaden och behöver informera hyresgästerna i förväg.

Digitala trapphustavlor
Digitala trapphustavlor

 

Alla dessa uppdateringar kan kombineras med en rad automatiska uppkopplingar så som API:er, XML och RSS flöden. Det går att kombinera hyresgästlistan med väder, klocka, buss/tågavgångar med mera, det mesta är möjligt, det är ni som sätter gränserna.
Vi har kopplingar mot Vitec, Objektvision m.m. för att hämta lediga objekt till skärmarna, saknar vi någon koppling så tar vi gärna fram det åt er.

Kontakta oss idag!

8 + 11 =