Digital skärm för hiss

Digitala trapphustavlor för fastighet och BRF

Digitala trapphustavlor har till uppgift att underlätta informationsspridningen till besökare samt hyresgäster på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan ni nå ut med nyheter och information i realtid till en eller flera fastigheter. Detta leder till minskade förvaltningskostnader i ert bolag eller bostadsrättsförening.

En stor fördel med digitala trapphustavlor jämfört med statiska skyltar är att ni inte längre behöver designa, tillverka samt montera upp nya skyltar varje gång en hyresgäst flyttar in eller ut ifrån era lokaler. Med digitala trapphustavlor som en kommunikationskanal sparar ni både tid och pengar och kan istället fokusera på det ni är bäst på.

Digitala skärmar i storlekar från 10 tum till 98 tum

Skärmar i olika storlekar

Våra fastighetskunder uppskattar oss för vår förmåga att anpassa lösningen efter just deras önskemål och trapphus. Signcast är en nära partner till LG och erbjuder hela deras fullständiga sortiment av skärmar. Skärmstorlekar som ni kan välja på är 10 tum upp till 98 tum.

Vi hjälper er att välja rätt skärm till era trapphus både när det gäller storlek men även vilken ljusstyrka skärmen bör ha. Vi hjälper er även med kapslingar (skydd) runt skärmen i olika färger för att anpassa skärmen till er miljö och göra det mer säkert.

Digitala skärmar i storlekar från 10 tum till 98 tum
Vad kan man visa på sina digitala trapphustavlor?

Vad kan ni visa på era digitala trapphustavlor?

Ni kan välja att visa klocka, väder, logga, hyresgäster, nyheter, kontaktinformation till felanmälan eller förvaltare, trafikinfo, objektvision och Instagram. Vi kan även integrera mot dom flesta systemen så länge det finns API, RSS eller XML flöde.

Våra Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%