Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor har till uppgift att underlätta informationsspridningen till besökare samt hyresgäster på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan ni nå ut med nyheter och information i realtid till en eller fler skärmar. Detta leder till minskade förvaltningskostnader i ert bolag eller bostadsrättsförening.

En stor fördel med digitala trapphustavlor jämfört med statiska skyltar är att ni inte längre behöver kommer behöver designa, tillverka samt montera nya skyltar varje gång en hyresgäst flyttar in eller ut ifrån era lokaler eller kontor. Med digitala trapphustavlor som en kommunikationskanal i era trapphus gör att ni kan sparar båda tid och pengar och istället fokusera på det ni är bäst på.

Castit – Arbeta i molnet

Med hjälp av vår molnbaserade mjukvara CastIt kommer ni kunna på ett enkelt och mycket snabbt sätt uppdatera informationen på en eller flera av era skärmar. Med några få klick kan ni lägga till samt ta bort hyresgäster eller lägga upp en nyhet. Innehållet på skärmarna kan schemaläggas i förväg och publiceras automatiskt i samband med att en nya hyresgäst flyttar in eller ut.

Som hyresvärd har ni också möjlighet att i realtid informera era hyresgäster och besökare om vad som händer i just er fastighet. Till exempel om ni har planerat in test av brandlarm en specifik dag eller om ni har planerat renoveringar på delar av byggnaden och behöver hänvisa hyresgäster och besökare till en annan ingång

Digitala trapphustavlor
Digitala trapphustavlor

Integrera med andra system

För att få ett levande och relevant innehåll på skärmen kan ni integrera mot era befintliga system. Ni vill kanske visa nyckeltal, sociala medier, kalender, buss och tågavgångar med mera. Dom flesta systemen går att integrera mot så länge det finns ett RSS, XML flöde eller ett API. Nedan är en lista på några av integrationerna som vår molntjänst Castit klarar av.

TrafikinfoGoogle Analytics
ObjektvisionVitech
Väder (Yr.no)Kalender
BRP

Läs mer om hur vi har hjälpt Fastpartner med digitala trapphustavlor i deras fastigheter.

Kontakta oss idag!

2 + 14 =