Digital skyltning hiss

Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor har till uppgift att underlätta informationsspridningen till besökare samt hyresgäster på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan ni nå ut med nyheter och information i realtid till en eller flera fastigheter. Detta leder till minskade förvaltningskostnader i ert bolag eller bostadsrättsförening.

En stor fördel med digitala trapphustavlor jämfört med statiska skyltar är att ni inte längre behöver designa, tillverka samt montera upp nya skyltar varje gång en hyresgäst flyttar in eller ut ifrån era lokaler. Med digitala trapphustavlor som en kommunikationskanal sparar ni både tid och pengar och kan istället fokusera på det ni är bäst på.

Skärmar i olika storlekar

Våra fastighetskunder uppskattar oss för vår förmåga att anpassa lösningen efter just deras önskemål och trapphus. Signcast är en nära partner till LG och erbjuder hela deras fullständiga sortiment av skärmar. Skärmstorlekar som ni kan välja på är 10 tum upp till 98 tum.

Vi hjälper er att välja rätt skärm till era trapphus både när det gäller storlek men även vilken ljusstyrka skärmen bör ha. Vi hjälper er även med kapslingar (skydd) runt skärmen i olika färger för att anpassa skärmen till er miljö och göra det mer säkert.

Skärmstorlekar för digital skyltning
Digital skyltning layout

Vad kan ni visa på era digitala trapphustavlor?

Ni kan välja att visa klocka, väder, logga, hyresgäster, nyheter, kontaktinformation till felanmälan eller förvaltare, trafikinfo, objektvision och Instagram. Vi kan även integrera mot dom flesta systemen så länge det finns API, RSS eller XML flöde.

Castit – Arbeta i molnet

Med hjälp av vår molnbaserade mjukvara CastIt kan ni på ett enkelt och snabbt sätt uppdatera informationen på flera av era skärmar samtidigt. Med några få klick kan ni lägga till samt ta bort hyresgäster eller en nyhet. Innehållet på skärmarna kan schemaläggas i förväg och kan publiceras automatiskt i samband med att en ny hyresgäst flyttar in eller ut.

Som hyresvärd har ni också möjlighet att i realtid informera era hyresgäster och besökare om vad som händer i just er fastighet. Till exempel om ni har planerat in test av brandlarm en specifik dag eller om ni har planerat renoveringar på delar av byggnaden och behöver hänvisa hyresgäster och besökare till en annan ingång.

Digitala trapphustavlor
Digitala trapphustavlor

Integrera med andra system

För att få ett levande och relevant innehåll på skärmen kan ni integrera mot era befintliga system. Ni vill kanske visa nyckeltal, sociala medier, kalender, buss och tågavgångar med mera. Dom flesta systemen går att integrera mot så länge det finns ett RSS, XML flöde eller ett API. Nedan är en lista på några av integrationerna som vår molntjänst Castit klarar av.

 

TrafikinfoGoogle Analytics
ObjektvisionVitech
Väder (Yr.no)Kalender
BRP

RSS, XML

Kontakta oss


Digitala trapphustavlor
Läs mer om hur vi har hjälpt Fastpartner med digitala trapphustavlor i deras fastigheter.
Fastpartner logo
Skandia fastigheter logo
Klövern logo
Uppsla akedmiförvalnint logo