Digitala menyskärmar restaurang Heat

Digitala menyskärmar för restauranger & caféer

Idag saknar många restauranger & caféer kontroll över sin meny då många av dem använder sig av gamla ljusboxar eller annat tryckmaterial med fasta maträtter och priser, vilket gör det oerhört dyrt om man nu ska byta delar av sitt utbud eller välja att ändra priset på en viss maträtt. Detta leder till att många restaurangägare väljer att inte uppdatera sina menyer lika ofta som man önskar.

Digitala menyskärmar ecosub restaurang

Öka merförsäljning med digitala menyskärmar

Att använda digitala menyskärmar inom restaurangbranschen ökar merförsäljningen markant då möjligheten finns för att pusha för enskilda erbjudanden. Det kan till exempel handla om extra tillbehör till din rätt eller dagens erbjudande med en kaffe & bulle.

Digitala menyskärmar ecosub restaurang
Digitala menyskärmar philsburger restaurang

Större frihet för restaurangägare

Digitala menyskärmar ger dig som restaurangägare frihet att ändra priset på en maträtt när råvaror blir dyrare, lägga till nya maträtter, informera om dagens lunch samt tipsa om kvällens erbjudande under olika tider på dygnet genom funktionen schemaläggning.

Allt detta och mycket mer har ni möjlighet till med hjälp av digitala menyskärmar från Signcast. Fokusera på det ni är bäst på och lämna allt annat till oss.

Några av våra kunder

Digitala menyskärmar j12 restaurangen

J12 Delibruket

Digitala menyskärmar Cinnabon restaurang

Cinnabon Kista galleria

Våra Case

DRA

Fördelar med digital skyltning

Ökar uppmärksamheten på plats med upp till

%

Ökar försäljningen på en viss vara med upp till

%

Reducerar den upplevda väntetiden i kassan med

%

Ökar varumärkes-kännedomen med upp till

%