Digital skyltning för Retail / Butik

Att kunna kommunicera med sina kunder i realtid är en nödvändighet i dagens köpprocess i butik. Digital skyltning för retail har visat sig påverka impulsköpen, merförsäljningen och framförallt konsumentupplevelsen vilket ökar försäljningen upp till 31.8%.

Med digitala skärmar från SignCast kan ni få ut era erbjudanden samt budskap på ett enkelt sätt till flera skärmar samtidigt. Dessa budskap kan schemaläggas och ni har full kontroll över publiceringen av innehållet oavsett geografisk spridning. En annan stor fördel med Digital skyltning är dess förmåga att minska uppfattning av kötiden med upp till 35% under tiden kunden står och väntar.

Vad som ska publiceras på skärmen bestämmer ni själv utifrån era behov. Ni kan välja att t.ex. få fram erbjudanden i rätt tid, aktuella nyheter, öppettider samt skylta om med mera.

Dessa budskap kan kombineras med automatiska publiceringar från sociala medier så som Instagram, Facebook och Twitter men även er hemsida samt statistik från era interna system.

Några av våra kunder

Signcast kunder

Kontakta oss idag!

15 + 3 =