Allt du behöver veta för att komma igång med Digital Signage

Signcast är ett svenskt företag med fokus på innovativa lösningar inom digital signage.

Castit mjukvara för digital skyltning av signcast

Vad är Digital Signage?

Digital Signage, på svenska digital skyltning, är ett kommunikationsverktyg som börjat ersätta de traditionella pappersskyltarna allt mer runt om landet. Digital Signage skärmarna kan placeras på offentliga platser, arbetsplatser, restauranger, gallerior och trapphus för att nämna några områden. Den stora fördelen med digital signage jämfört med traditionella pappersskyltar är att innehållet “Content” enkelt kan bytas ut med några få knapp tryck på datorn. Budskapet på skärmen anpassas där med omedelbart efter miljön och publik. En annan stor fördel med digital signage är att budskapet går att schemalägga så att en viss bild syns under en viss tid för att sedan försvinna ur skärmen. Detta är något som en vanlig tv skärmen men ett USB inte klarar av.

Klicka på knappen nedan för att se de produkter som vi erbjuder inom digital signage.

Digital Signage mjukvara – CastIt

CastIt har tagits fram av våra vassa utvecklare på SignCast för att hantera innehåller på skärmen. Våra kunder bruka beskriva CastIt som mycket användarvänligt och lätt att komma igång med. Mjukvaran är byggt för alla typer av använder, nybörjare som professionella, där användarvänlighet är alltid i fokus vid utvecklingen av nya funktioner. CastIt är molnbaserad och kräver således ingen som helst nedladdning av programvara, det enda som krävs är en dator med internetuppkoppling. Vi lyssnar väldigt mycket på vad kunderna efterfrågar och utvecklar nya funktioner konstant. Detta gör att det senaste funktionerna finns tillgängliga för alla användare utan kostnad. Bland CastIts många funktioner har ni automatisk schemaläggning, skapa spellistor, färdiga mallar och statusövervakning av mediaspelaren för att nämna några.

Skapa ett kostnadsfritt demokonto idag och se hur enkelt det är att jobba i CastIt.
Klicka på knappen nedan för att läsa mer om CastIt

Castit mjukvara för digital skyltning av signcast

Service och kvalité i världsklass

Att erbjuda högkvalitativa produkter och ha en hög kundnöjdhet är en viktig del i vårt arbete. Därför har vi fått jätte fina omdömen på den oberoende sidan Trustpilot. Klicka på bilden för att läsa omdömen från våra kunder.

Användningsområden digital skyltning

Ett urval av våra kunder

“Signcast erbjöd ett smidig och kostnadseffektiv lösning och de var
väldigt tillmötesgående för att få lösningen på plats snabbt
Vi rekommenderar gärna Signcast till andra företag”

Nordic Camping & Resort

“Bra och professionella med vettig prisstruktur och bra programvara”

Klinikutrustning Sverige

Kontakta oss idag!

13 + 12 =