Castit logo

Webbaserad, användarvänligt och kraftfullt

CastIt är ett webbaserad gränssnitt skapad av våra vassa utvecklare på Signcast. Vi lyssnar väldigt mycket på vad marknaden efterfrågar och utvecklar nya funktioner löpande. Digital skyltning är på väg att bli det självklara kommunikationskanalen i många branscher och därför vill vi att CastIt ska vara det självklara valet av mjukvara på den svenska marknaden.

CastIt är en molnbaserad mjukvara där du som kund har tillgång till den via dator, surfplatta eller mobil, det enda som behövs är internetuppkoppling. Då CastIt är webbaserad krävs således ingen nerladdning av programvara.

Här nedan kan ni läsa om några funktioner som CastIt erbjuder.

Castit mjukvara schemaläggning

Schemaläggning

CastIt tillåter er att arbeta med budskapen långt innan de ska publiceras genom att schemalägga budskapen. Med Hjälp av schemaläggning kan ni ange när ett budskap ska visas eller sluta visas på en eller fler av era skärmar. Med Schemaläggning kan ni göra följande:

 • Ange antal sekunder eller minuter som ett budskap ska visas.
 • Ange start samt slut datum för ett budskap.
 • Välj specifika dagar och tider som budskapet ska spelas igen.

Spellistor

CastIt tillåter er att arbeta med budskapen långt innan de ska publiceras genom schemaläggning.
Med hjälp av schemaläggning kan ni ange när ett budskap ska visas eller sluta visas på en eller fler av era skärmar.

Med Schemaläggning kan ni göra följande:

 • Ange antal sekunder eller minuter som ett budskap ska visas.
 • Ange start och slut datum för ett budskap.
 • Välja specifika dagar och tider som budskapet ska visas.
digital skyltning mjukvara
digital skyltning central lokal budskap

Lokala & centrala budskap

Den stora utmaningen i de flesta företag är vem som ska publicera vad. Med CastIt kan ni fördela ansvaret på lokal och/eller centralnivå.

CastIt tillåter er att gruppera era skärmar geografiskt i viss stad eller genom olika avdelningar på ett företag. Detta gör att ni kan publicera budskapen till specifika skärmar i olika städer eller olika avdelningar i ert företag.

Automatiska uppkopplingar

För att hålla era skärmar uppdaterade kan ni kombinera er egen information med automatiska uppkopplingar mot olika API:er. Uppdateringarna sker automatiskt utan att ni behöver göra något och era skärmar kommer att vara ständigt uppdaterade med ny information och bilder.

CastIt kan integreras mot olika affärssystem, sociala medier, tidningar, börskurser, tåg och bussavgångar m.m.

Skulle ni vara intresserade av att koppla er skärm med ett API som vi saknar så kan vi självklart även lösa det. Hör av er till oss så kollar vi i så fall upp det.

digital skyltning api kopplingar
Castit mjukvara för digital skyltning

CastIt hanterar många filformat

CastIt har stöd för flera olika filformat så att ni ska kunna arbeta och hantera budskapen på era skärmar på ett väldigt enkelt och professionellt sett.

CastIt stödjer bland annat:

 • Text / RSS flöden / XML flöden
 • Bild formaten JPG, PNG, GIF
 • Video formaten MP4 & MOV
 • PDF, Excel, PowerPoint
 • HTML sidor

Design mallar

För att lättare komma igång med digital skyltning har vi tagit fram många olika design mallar som ni kan redigera i och anpassa efter er grafiska profil. Med några få klick kan ni publicera ett budskap på era informationsskärmar med hjälp av mallar. Välj en mall, uppdatera text o bild och publicera, enklare än så kan det inte bli.

Vi har färdiga mallar som passar in i dessa flesta branscher. Nya mallar läggs upp löpande.

digital skyltning mjukvara
digital skyltning mjukvara

Watchdog

En av CastIts många funktioner är systemövervakning, som har till uppgift att övervaka mediaspelarens internetuppkoppling.

Skulle en av era mediaspelare tappa internetuppkoppling får utvalda personer hos er ett mail inom en kort tid med åtgärder om hur man kan få igång internetuppkopplingen igen. I det flesta fall är det underhåll hos er internetleverantör. Innehållet på skärmen kommer att visas som vanligt även om internetuppkopplingen är nere, men nya uppdateringar läggs till när internetuppkopplingen är uppe och rullar igen.

Service och kvalité i världsklass

Att erbjuda högkvalitativa produkter och ha en hög kundnöjdhet är en viktig del i vårt arbete, det är därför vi har fått mycket bra omdömen på den oberoende sidan Trustpilot. Klicka på bilden för att läsa omdömen om oss.

Användningsområden digital skyltning

Kontakta oss idag!

9 + 10 =