08-121 593 15 info@signcast.nu
Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor

Det är ytterst viktigt att besökarna hittar rätt i era lokaler. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan besökarna ta del av information som ni själv väljer att publicera på dessa.

Med några få klick på skärmen kan besökarna få en vägbeskrivning till olika avdelningar/ kontorsrum om ni väljer en touchskärm lösning, wayfinder eller vägvisare som den heter.

Med hjälp av vår webbgränssnitt CastIt kommer ni kunna på ett enkelt och mycket snabbt sätt uppdatera era skärmar. Med några få knappar kan ni lägga till samt ta bort hyresgästerna. Innehållet på skärmen kan schemaläggas i förväg och publiceras automatiskt i samband med att era nya hyresgäster flyttar in. Som hyresvärd har man möjlighet att informera hyresgästerna om en mängd uppdateringar som sker realtid vilket gör att alla tar del av viktiga nyheter direkt. Till exempel om ni har planerat in test av brandlarm en specifik dag eller om ni har planerat renovering på delar av byggnaden och behöver informera hyresgästerna i förväg.

Alla dessa uppdateringar kan kombineras med en rad automatiska uppkopplingar med API: er där t.ex. väder, klocka, datum eller nästa avgång för buss/spårvagn sker. Det går jätte bra att hämta statisk eller annan information från era interna system.

Nu behöver ni inte längre designa och skriva ut nya skyltar varje gång en hyresgäst flyttar in eller ut på era kontor. Digitala trapphustavlor är även mycket kostnadseffektiva och sparar båda tid och pengar.

Några av våra kunder

Signcast kunder

Kontakta oss idag!