Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor har till uppgift att underlätta informationsflödet till besöker samt hyesgäster på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan ni nå ut med nyheter och uppdateringar i realtid. Detta leder till minskade förvaltningskostnader i ert bolag eller BRF.

Med hjälp av webbgränssnitt CastIt kommer ni kunna på ett enkelt och mycket snabbt sätt uppdatera informationen på skärmen. Med några få knappar kan ni lägga till samt ta bort hyresgästerna eller lägger in nyheter. Innehållet på skärmen kan schemaläggas i förväg och kan publiceras automatiskt i samband med att nya hyresgäster flyttar in eller ut. Som hyresvärd har man möjlighet att informera hyresgästerna om en mängd uppdateringar som sker realtid vilket gör att alla tar del av viktiga nyheter direkt. Till exempel om ni har planerat in test av brandlarm en specifik dag eller om ni har planerat renovering på delar av byggnaden och behöver informera hyresgästerna i förväg.

Alla dessa uppdateringar kan kombineras med en rad automatiska uppkopplingar så som APIer, XML och RSS flöden. Det går tillexempel att kombinera hyrsgästslistan med väder, klocka och buss/tågavgångar med mer. D

Nu behöver ni inte längre designa och skriva ut nya skyltar varje gång en hyresgäst flyttar in eller ut på era kontor. Digitala trapphustavlor är mycket kostnadseffektiva och ni sparar båda tid och pengar genom att börja kommunicera digitalt.

Kontakta oss idag!

2 + 12 =