Användningsområden
för digital skyltning

Låt era budskap samt erbjudanden nå kunden i tid. Digital skyltning kan appliceras i alla branscher, nedan finns ett urval på några branscher där vi ger tips om hur digital skyltning kan användas i ditt företag. Klicka på knappen läs mer under varje användningsområde för att läsa mer.

Retail & Butik

Att kunna kommunicera med sina kunder i realtid är en nödvändighet i dagens köpprocess i butik. Digital skyltning har visat sig påverka impulsköpen, merförsäljningen och framförallt konsumentupplevelsen vilket ökar försäljningen upp till 31.8%.

Med digitala skärmar från SignCast kan ni få ut era erbjudanden samt budskap på ett enkelt sätt till flera skärmar samtidigt

Digital skyltning i retail & butik
Digital skyltning för trapphus

Digitala trapphustavlor

Det är ytterst viktigt att besökarna hittar rätt i era lokaler. Genom att placera digitala trapphustavlor i anslutning till huvudentrén eller receptionen kan besökarna ta del av information som ni själv väljer att publicera på dessa.

Med några få klick på skärmen kan besökarna få en vägbeskrivning till olika avdelningar/ kontorsrum om ni väljer en touchskärm lösning, även kallad “wayfinder” eller vägvisare.

Restaurang & Café

Idag saknar många restauranger & caféer kontroll över sin meny då många av dem använder sig av ljusboxar eller annat material med fasta maträtter och priser, vilket gör det oerhört dyrt om man nu ska byta delar av sitt utbud eller välja att ändra priset på vissa maträtter. Detta leder till att många restaurangägare väljer att inte uppdatera sin meny lika ofta som man önskar. Vi har lösningen för detta.

Digital skyltning i restaurang
Digital skyltning i mötesrum & företag

Företag / Kontor

Att kunna kommunicera intern på ett enkelt samt effektivt sätt är en självklarhet i dagens moderna företag och kontor. Genom att placera digitala informationsskärmar på ert företag kan era medarbetare snabbt och direkt ta del av till exempel brådskande information, personalaktiviteter, kommande händelser, statistik med mera.

Kontakta oss idag!